Nu...

...nu hade passat bra eftersom det är typ en halvtimme kvar på so:n och man inte har ngt att göra här i datasalen >.< ge mig bara en vink eller what so ever.
nu hade passat bra...

lugnt i början, skiten börjar väl nu..

den här dagen har varit lugn, sköönt! men nu har alla kommit tillbaka, so now the hardest part of the day begins I guess..

NU behöver du ta tag i mig. påstår du att du bryr dig så är det idag eller imorn som du behöver göra det. för sen är jag inte kvar mer.. bara imorn o nästa torsdag kvar. och nästa torsdag blir liksom inte den bästa dagen för det..huh?

orkar inte mer :(

jag orkar inte mer, orkar inte! låt mig vara ifred och låt mig bara få göra som jag vill. ingen har rätt att göra som ni gör! Mitt liv är till för mig, och bara mig, att göra vad jag vill med. sluta försök!!! så länge det inte är äkta så kommer ni aldrig att lura mig. grejen är..att det finns inte ens möjlighet för att det ska kunna bli äkta. sad, ain't it?

just det!..

...namnet areyoulistening har ingenting med att göra med hur mkt ni lyssnar på mig.. eller >.< iofs så undrar jag hur mkt folk egentligen kommer att lyssna på det jag har att skriva, men det var inte själva GRUNDTANKEN! >.<
vad är tanken då? >.< jo, det finns en del ovärderliga låtar för mig och två av dom råkar innehålla den smarta, genomtänka och väldigt jag-iga textraden "Are You Listening!?"
Den representerar mig helt otroligt bra, på det mest mysko sättet you could imagine. it's was just wonderful att hitta ngt sådant för min del :) så jag använder mig av det på många ställen nu :P
maha, intressant för er att veta detta eller vad? xD

lalalalalaaaa

jahapp fick en mkt STOR uppmaning nyss om att jag skulle skaffa blogg; Voila!
*-) vad ska man skriva här nurå? >.< me don't like uttrycka mig själv och försöka få andra att lyssna >.<
yeahyeah, whateve'! jag kommer nog i gång o skiva lite shit som det inte gör ngt om folk får reda på inom en snar framtid :P
so long people!

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!